Logo

Maak kans op
200 m² gevelsteen
voor jouw droomproject

TOON JE DROOMPROJECT

Een project met een sterke architecturale visie? Daar hoort een unieke en kwaliteitsvolle gevelsteen bij. Het Heylen Ceramics team van experten staat steeds klaar voor architecten en bouwheren. Kleine of grote projecten, samen met jou zoeken we steeds naar de juiste oplossing. Maar we doen meer, veel meer. Heylen Ceramics heeft een hart voor innovatieve Belgische architectuur. Daarom lanceren we een nieuw project – The 200 m² Project.

Juist geraden, we belonen het meest spraakmakende of inspirerende ontwerp met 200 vierkante meter gevelsteen. Simpelweg, omdat we ervan houden om een boeiende architecturale visie tot leven te zien komen, met onze steen.

EEN GERENOMMEERDE JURY

Onze steenfabrikanten, een Heylen Ceramics expert en gerenommeerd architecte Sarah Poot, vormen de jury. Samen zullen ze ieder ingediend woonproject grondig analyseren en beoordelen op basis van creativiteit, stijl en innovatie.

ARCHITECT

SARAH POOT

Sarah Poot is de vrouw achter het bureau Poot Architectuur waar tijdloze ontwerpen, ruimtegevoel en materialen de hoofdrol spelen.

HOE JOUW PROJECT INDIENEN?

Iedere Belgische architect kan met zijn of haar woonproject deelnemen op voorwaarde dat het gaat om een woonhuis dat opgestart wordt voor 31/05/2022. Lees de volledige voorwaarden hier.

DE JUISTE STEEN VOOR JOUW PROJECT

Bij een spraakmakend ontwerp horen prachtige bakstenen. Speciaal voor het 200m²- project heeft Heylen 5 stenen uitgekozen, met één voor één prachtig gepigmenteerde kleuren.

FIERCE RED

SHADES OF GREY

RAW EARTH

NATURAL TERRA

BRIGHT WHITE

  • Twijfel je nog over je keuze? Plan een afspraak en kom ze in onze showroom bezichtigen. Plan je showroombezoek