Gesmoorde dakpan 'Brumaire'

Dakpan:
gesmoorde pan ‘Brumaire’

Architect:
Bert Hermans

Architect Bert Hermans paste de Deense topsteen RT 154 Ultima toe bij de uitbreiding van een bestaande villa in Schoten, in een meer dan geslaagde combinatie met de gesmoorde pan ‘Brumaire’.

De uitbreiding bestaat uit een nieuwe slaapkamer voor de ouders met aansluitende badkamer, een uitbreiding van het woongedeelte op het gelijkvloers met zithoek en speelruimte, en een kelder die geïsoleerd is en gebruikt kan worden als fitnessruimte. De volledige uitbreiding heeft mooi zicht op de tuin.

Bouwheer Sven Van Loon
“Bij de uitbreiding van onze woning wilden we een mooi architecturaal geheel, maar wel met een subtiel contrast tussen het bestaande volume en de aanbouw. De gevelsteen en dakpan kozen we in overleg met onze architect uit in de showroom van Heylen Ceramics. Zowel esthetisch als kwalitatief voldoen ze perfect aan onze wensen.”

 Architect Bert Hermans
“De uitbreiding is qua oppervlakte niet zo groot, maar de langwerpige bakstenen geven er een erg speciale look aan. De nieuwe gesmoorde dakpannen en de zachte kleur van de steen gaan perfect samen: niet overheersend, maar eerder rustgevend. Zowel gevelsteen als dakpan contrasteren en harmoniseren mooi met het donkere aluminium schrijnwerk.”

Laat u
inspireren

in één van onze showrooms

Info en afspraak

Overzicht