Heylen Ceramics pakt uit met ‘The 200 m² Project’

24 mei 2021

Heylen Ceramics lanceert de eerste editie van het 200m² Project: een architectuurwedstrijd dat Belgische architecten uitdaagt de grenzen van hun creativiteit te verleggen en hun meest spraakmakende ontwerpen te realiseren.

Heylen Ceramics pakt dit jaar uit met de eerste editie van The 200m² Project. Met deze architectuurwedstrijd willen we – als specialist in keramische bouwmaterialen – Belgische architecten uitdagen het beste van zichzelf te geven. Aan een spraakmakend ontwerp mag volgens Heylen zeker geen kwalitatieve gevelsteen ontbreken. De winnaar maakt dan ook kans op 200 m² gratis gevelsteen.

Een partner voor Belgische architecten

Heylen Ceramics heeft een hart voor innovatieve Belgische architectuur. We zijn ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde en begeleiden dagelijks architecten en bouwheren in hun zoektocht naar de juiste steen.

“Elk jaar is het ons betrachting om enkele nieuwe kleuren, formaten en of structuren in de markt te zetten. We proberen hier steeds de voorloper te zijn. Met deze wedstrijd trachten we deze 5 parels straks in top architectuur terug te zien.”

Matthias Pittoors – 3e generatie binnen het familiebedrijf

Keramische kleurenpracht

De wedstrijd richt zich tot Belgische architecten die niet later dan 31/05/2022 een woonhuis opstarten of realiseren. Zij zullen uit 5 stenen kunnen kiezen, die één voor één zeer zorgvuldig gekozen zijn. Architecten kunnen hun project voor maximaal 2 categorieën indienen. Op het einde van de wedstrijd kiest Heylen Ceramics per categorie één winnaar uit.

Een gerenommeerde jury

Alle projecten worden gejureerd door onze driekoppige jury. De jury bestaat uit een Heylen Ceramics expert , onze steenfabrikanten en niemand minder dan gerenommeerd architecte Sarah Poot.  Deze laatste is de vrouw achter het bureau Poot Architectuur waar tijdloze ontwerpen, ruimtegevoel en materialen de hoofdrol spelen

Wil je meer info of zelf deelnemen?

Overzicht